1X Photo Awards 2014, τέταρτη χρονιά για τον διεθνή διαγωνισμό της 1X


1X Photo Awards 2014, τέταρτη χρονιά για τον διεθνή διαγωνισμό της 1X

Η συμμετοχή κοστίζει 19 ευρώ ανά φωτογραφία και υπάρχουν 11 κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε: Architecture, Creative edit, Documentary, Fine art nude, Macro, Mobile, Nature, Night, Landscape, People και Street. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε μία κατηγορία για να διαγωνιστείτε, η φωτογραφία σας θα κριθεί από το κοινό για το Βραβείο κοινού.

Τα έπαθλα και για φέτος είναι πολύ σημαντικά. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα λάβει το χρηματικό ποσό των 10.000 δολαρίων, ο δεύτερος το ποσό των 1.000 δολαρίων και ο τρίτος το ποσό των 100 δολαρίων. Επίσης θα υπάρξει βραβείο κοινού, ο νικητής του οποίου θα λάβει το χρηματικό ποσό των 1.000 δολαρίων.

Επιπλέον σε κάθε μία από τις 11 κατηγορίες θα αναδειχτεί ένας νικητής που θα επιλεχτεί από τον Steve McCurry και ένας από το κοινό. Όλοι οι νικητές των κατηγοριών θα κερδίσουν μία συνδρομή Pro membership στην 1X, αξίας 99 δολαρίων και το φωτογραφικό λεύκωμα της 1X, Passion, αξίας 99 δολαρίων.

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών λήγει στις 7 Δεκεμβρίου του 2014 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 23 Ιανουαρίου του 2015.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού εδώ και την λίστα των FAQ εδώ.

Για να πάρετε μέρος πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

1X Photo Competitions Steve McCurry

Πηγή:

1X
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!