Ανακοινώθηκε η νέα σειρά φακών SIGMA I, με τους 24mm F3.5 DG DN, 35mm F2 DG DN και 65mm F2 DG DN


Ανακοινώθηκε η νέα σειρά φακών SIGMA I, με τους 24mm F3.5 DG DN, 35mm F2 DG DN και 65mm F2 DG DN

Είδαμε μαζί την online παρουσίαση της SIGMA σχετικά με τους τρεις νέους φακούς της, στην νέα σειρά SIGMA I.

Η νέα σειρά SIGMA I αποτελείται από μικρούς φακούς με νέο σχεδιασμό και οπτικά υψηλής απόδοσης για mirrorless συστήματα καμερών. Επιπλέον δέχονται μαγνητικό καπάκι το οποίο θα δίνεται μαζί με το πλαστικό καπάκι και για το οποίο έγιναν ειδικά τεστ αντοχής στην χρήση. Μαζί θα κυκλοφορήσει και ένα έξτρα εξάρτημα το Magnetic metal lens cap holder, το οποίο θα επιτρέπει να κουβαλάς με ασφάλεια το καπάκι όταν δεν είναι στο φακό.

Η εταιρεία αναφέρει για τη νέα σειρά φακών ότι προκειται για Premium Compact Primes φακούς, οι οποίοι αρχικά θα είναι διαθέσιμοι για Sony E-mount και L-mount (SIGMA, Leica, Panasonic).

Στην νέα σειρά SIGMA I και τους τρεις νέους φακούς που ανακοινώθηκαν σήμερα, δηλαδή τους SIGMA 24mm F3.5 DG DN, 35mm F2 DG DN και 65mm F2 DG DN, προστέθηκε και ο φακός που ήδη κυκλοφορεί, SIGMA 45mm F2.8 DG DN

Ας δούμε τους νέους φακούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Sigma Sigma Lenses
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ωραίοι φακοί (επιτέλους! ) από τη Sigma!! Μικρό βάρος και σταθεροί, με ό,τι σημαίνει αυτό. Αυτός που πρόσεξα περισσότερο ήταν ο 24άρης. Μπορεί να μην είναι τόσο φωτεινός για σταθερός φακός (f3.5), αλλά έχει ωραία μέγιστη μεγέθυνση (1:2), που ίσως είναι χρησιμότερο για ευρυγώνιο φακό.

    Οι τιμές όμως τσιμπημένες. Σήμερα υπάρχουν αντίστοιχοι φακοί φθηνότεροι και αρκετά καλοί. Η τιμή του 24άρη ανεκτή (όχι καλή), αν σκεφτούμε τι κάνει.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!