Asus ProArt StudioBook και Vivobook Pro: Νέα πανίσχυρα notebooks για φωτογράφους και εικονολήπτες!


Asus ProArt StudioBook και Vivobook Pro: Νέα πανίσχυρα notebooks για φωτογράφους και εικονολήπτες!

Η Asus παρουσίασε τα νέα notebooks της ProArt StudioBook και Vivobook Pro τα οποία στοχεύουν στους δημιουργούς περιεχομένου και άρα και σε φωτογράφους, βιντεολήπτες.

Τα νέα ProArt StudioBook είναι τα πρώτα στον κόσμο με οθόνες 16″ 4K OLED HDR με φωτεινότητα 550-nit στα 60 Hz refresh rate και πιστοποίηση VESA DisplayHDR 600 True Black και έρχονται καλιμπραρισμένα από το εργοστάσιο. Επιπλέον προσφέρουν κάλυψη του χρωματικού χώρου DCI-P3 στο 100% και ακρίβεια χρώματος Delta-E < 2 color.

Όσον αφορά τις επιλογές CPU και GPU, υπάρχουν πολλές. Για το ProArt Studiobook 16 OLED μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ επεξεργαστών AMD Ryzen 500 της σειράς H και του επεξεργαστή Intel Xeon τρίτης γενιάς. Από την πλευρά των καρτών γραφικών, οι επιλογές περιλαμβάνουν τις GPU, NVIDIA RTX A2000 ή A5000. Το ProArt Studiobook 16 Pro OLED μπορεί να έρθει με επεξεργαστή AMD Ryzen 5000 της σειράς H ή επεξεργαστή Intel Core i7 και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3060 ή RTX 3070.

Τα μοντέλα ProArt Studiobook και Studiobook Pro είναι εξοπλισμένα με το νέο Control Dial της Asus, το οποίο είναι ένας περιστροφικός επιλογέας πάνω από την επάνω αριστερή γωνία του trackpad που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τα προγράμματα της Adobe.  

Κάθε μοντέλο περιλαμβάνει διπλούς PCIe SSD και 3200 MHz DDR4 RAM (έως 64 GB). Το I/O περιλαμβάνει Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 2 Type-C, HDMI 2.1 και συσκευή ανάγνωσης καρτών SD.

Τα μοντέλα Asus ProArt Studiobook 16 OLED θα είναι διαθέσιμα το 4ο τρίμηνο του 2021 με τιμές από 2.000 δολάρια και πάνω.

Επιπλέον έχουμε τη σειρά Asus Vivobook. Η Asus ανακοίνωσε τρία μοντέλα Vivobook Pro, με οθόνη OLED 14 “, 15,6” και 16 “.

Οι φορητοί υπολογιστές αυτής της σειράς διαθέτουν είτε επεξεργαστές Intel Core i7 είτε Ryzen 5000 σειρά H και επιλογές GPU έως NVIDIA RTX 3050 Ti. Σε αυτά τα notebook έχουμε το DialPad, μία μια εικονική έκδοση του φυσικού περιστροφικού επιλογέα που έχουν τα ProArt μοντέλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργικές εφαρμογές της Adobe όπως το Photoshop, το Premiere Pro και το Lightroom.

Τα μικρότερα μοντέλα Vivobook Pro (14 “και 15,6”) έχουν οθόνες OLED HDR 600-nit ανάλυσης 2,8K που περιλαμβάνουν την ίδια κάλυψη και πιστοποιήσεις 100% DCI-P3 με τα νέα μοντέλα ProArt Studiobook εξοπλισμένα με OLED. Τα Vivobook Pro μπορούν να έρθουν με 32 GB μνήμης RAM και 1 TB αποθήκευσης χρησιμοποιώντας έναν SSD PCIe.

Οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 750 δολάρια για το 14άρη και φτάνουν μέχρι τα 1.500 δολάρια για το 15άρη και το 16άρη.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ASUS
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!