Το Instagram πλέον θα σας επιτρέπει να κάνετε tag προϊόντα!


Το Instagram πλέον θα σας επιτρέπει να κάνετε tag προϊόντα!

Έρχεται ένα νέο χαρακτηριστικό στη δημοφιλή πλατφόρμα Instagram που θα σας επιτρέπει να “ταγκάρετε” προϊόντα.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Instagram, η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα σας επιτρέπει να προσθέτετε επισήμανση (tag) σε προϊόντα. Βασική προϋπόθεση για το “ταγκάρισμα” προϊόντων, είναι ο λογαριασμός σας να είναι δημόσιος! Βέβαια, να πούμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι εντελώς καινούργιο.Το βλέπουμε ήδη σε λογαριασμούς επαγγελματικούς και δημιουργικού περιεχομένου. Για παράδειγμα, καθημερινά στο Instagram γίνονται αναρτήσεις από λογαριασμούς “influencers” με πολλούς ακόλουθους, όπου περιλαμβάνουν χορηγούμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό που αλλάζει είναι ότι θα μπορούν και οι απλοί χρήστες μέσω του προσωπικού δημόσιου λογαριασμού τους να το κάνουν. Έτσι θα μπορείτε ανεξάρτητα από το πόσους ακόλουθους έχετε να κάνετε αναρτήσεις που θα φαίνονται σαν να είναι χορηγούμενες. Με μια “μικρή” διαφορά, ότι δε θα είναι χορηγούμενες, δηλαδή δε θα πληρώνεστε για αυτό. Απλώς θα μπορείτε να επισημάνετε προϊόντα που θέλετε ή χρησιμοποιείτε, στις αναρτήσεις σας. Πώς όμως γίνεται αυτό?

Προς το παρόν το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο στην Αμερική. Δεν αποκλείεται όμως μέσα στο επόμενο διάστημα να το δούμε να έρχεται και στον υπόλοιπο κόσμο. Αν πληρείτε τις προϋποθέσεις τα βήματα έχουν ως εξής:

  1. Ξεκινήστε τη δημιουργία νέας ανάρτησης.
  2. Πατήστε “tag people”.
  3. Κάντε αναζήτηση και κάντε tag το προϊόν πρώτα. Θα εμφανιστούν 2 επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης: “People & Products”.
  4. Επιλέξτε “Products”.

5. Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να κάντε tag κάποιο προϊόν. Δείτε τις περιγραφές για να βρείτε αυτό που επιθυμείτε, και όταν το βρείτε, επιλέξτε το φίλτρο που θέλετε, και πατήστε το για να προστεθεί το tag.

6. Έτοιμο! Πατήστε κοινοποίηση για να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας!

Το Instagram αναφέρει ότι ψάχνει τρόπους να μπορείτε να κάνετε tag προϊόντα και στα “Stories”.

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο pttl.gr!

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!