Το ηλιακό όχημα που λύνει τα χέρια σε φωτογράφους και μη!


Το ηλιακό όχημα που λύνει τα χέρια σε φωτογράφους και μη!

Η Living Vehicle ανακοίνωσε ένα νέο, πλήρως ηλεκτρικό πολυτελές τροχόσπιτο που θα επιτρέπει στους φωτογράφους να ζουν και να εργάζονται κυριολεκτικά όπου επιθυμούν.

Η εταιρεία, η οποία προσφέρει ήδη ένα ταξιδιωτικό τροχόσπιτο γεμάτο με εξοπλισμό της Apple για όχι λιγότερα από 324.000 δολάρια, ανεβάζει τον πήχη, φέρνοντας μια λύση που είναι ικανή για αυτάρκεια χάρη στο πλήρως ηλιακό ηλεκτρικό του σύστημα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται πως το Living Vehicle είναι το πιο ισχυρό, ηλιακό, πολυτελές ταξιδιωτικό τροχόσπιτο στον πλανήτη, που προσφέρει απαράμιλλες δυνατότητες εκτός δικτύου.

Το τροχόσπιτο είναι εξοπλισμένο με μια διπλή ηλιακή τέντα 4,4kW και μια από άκρη σε άκρη ηλιακή οροφή διπλού στρώματος, οι οποίες τροφοδοτούν όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής θέρμανσης και ψύξης.

Το Living Vehicle μπορεί να λειτουργήσει εντελώς αυτόνομα, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν την ύπαιθρο χωρίς περιορισμούς ή δεσμεύσεις.

Το Living Vehicle αναφέρει ότι το ηλιακό ρυμουλκούμενο είναι επίσης σχεδιασμένο να λειτουργεί σε οποιαδήποτε εποχή και μπορεί να λειτουργήσει μέχρι και -20 °C, χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης Mini-Split 240V διπλής ζώνης.

Κάθε μονάδα κατασκευάζεται κατά παραγγελία και το Living Vehicle προσφέρει πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης υπνοδωματίων, που μπορεί να εξοπλιστεί για να φιλοξενήσει έως και οκτώ ενήλικες.

Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία που θα χρειαζόταν ένας δημιουργός. Διαθέτει τις επιλογές “Mobile Office” και σύστημα πτυσσόμενου κρεβατιού για τη δημιουργία ενός “Creative Studio” που είναι εξοπλισμένο με μια σουίτα high-end συσκευών Mac και Apple, όπως ακριβώς και το περσινό μοντέλο. Ένα δορυφορικό πιάτο Starlink Flat παρέχει ένα δίκτυο WiFi.

Η σειρά Living Vehicle HD ξεκινά από 459.995 δολάρια.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PetaPixel

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!