Άγνωστοι έκλεψαν εξοπλισμό αξίας 30.000 δολαρίων από αυτοκίνητο βιντεογράφου!


Άγνωστοι έκλεψαν εξοπλισμό αξίας 30.000 δολαρίων από αυτοκίνητο βιντεογράφου!

Την ώρα που γύριζαν μια σκηνή για ένα ντοκιμαντέρ στο Σαν Φρανσίσκο, ο βιντεογράφος Eli Steele και ο πατέρας του έπεσαν θύματα ληστείας.

Η κατάσταση στο Σαν Φρανσίσκο πλέον έχει ξεφύγει, καθότι γίνονται αλλεπάλληλα ληστείες! Αυτή τη φορά θύματα ήταν 2 άνδρες, ο βιντεογράφος Eli Steele και ο πατέρας του. Είχαν νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για να φορτώσουν τον ακριβό εξοπλισμό τους με σκοπό να γυρίσουν πλάνα για την τελευταία τους κινηματογραφική παραγωγή. Το είχαν αφήσει κοντά στην οδό Lombard του Σαν Φρανσίσκο και απομακρύνθηκαν για μόλις 10 λεπτά. Ωστόσο, το διάστημα αυτό ήταν αρκετό ώστε να γίνει η ζημιά. Όταν επέστρεψαν, αντίκρισαν το καταστροφικό έργο των ληστών και φυσικά ο εξοπλισμό που βρισκόταν μέσα είχα κλαπεί.

Η αρχική εκτίμηση αφορούσε κλεμμένο εξοπλισμό αξίας 15.000 δολαρίων, που όμως αναθεωρήθηκε αργότερα όταν ο Steele συνειδητοποίησε ότι έλειπαν περισσότερα πράγματα από ότι αρχικά είχε υποθέσει. Έτσι, το σωστό εκτιμώμενο ποσό κλεμμένου εξοπλισμού έφτασε περίπου στα 30.000 δολάρια.

Ο βιντεογράφος τόνισε ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν σε αρκετές επικίνδυνες γειτονιές κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Χάρη στη συνεργασία ενός κοντινού κατοίκου του οποίου το όχημα βρισκόταν εκεί, ο Steele κατάφερε να λάβει πλάνα παρακολούθησης από τη διάρρηξη. Δείτε παρακάτω με τι θράσος (μπροστά σε κόσμο) κατά τη διάρκεια της ημέρας οι ληστές απέσπασαν τον εξοπλισμό από το αυτοκίνητο:

Μάλιστα φαίνεται και το όχημα των ληστών καθαρά. Πρόκειται για ένα μαύρο Chevrolet Blazer με πινακίδα 9AAZ318 όπως αναφέρει και ο Steele. Ελπίζουμε να βρεθεί ο εξοπλισμός ή να αποζημιωθεί ο βιντεογράφος και η ομάδα του.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!