Αυτό το δωρεάν εργαλείο εντοπίζει τις εικόνες τεχνητής νοημοσύνης


Αυτό το δωρεάν εργαλείο εντοπίζει τις εικόνες τεχνητής νοημοσύνης

Η Optic ξεκίνησε το AI or Not, ένα χρήσιμο και δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο για τον εντοπισμό εικόνων που δημιουργήθηκαν με τεχνητή νοημοσύνη.

Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ή και λιγότερο, μπορεί να μας πει με μεγάλη ακρίβεια αν μια εικόνα είναι τεχνητής νοημοσύνης ή ανθρώπινης δημιουργίας.

Η χρήση του AI or Not είναι όσο πιο απλή γίνεται. Ανοίξτε τον ιστότοπο, πάρτε την εικόνα σας, σύρετέ την στο μικρό πλαίσιο στα δεξιά και θα έχετε το αποτέλεσμα σε περίπου ένα δευτερόλεπτο.

Παρότι κάπως αντιφατικό, αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί επίσης τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίσει αν κάτι δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη.

Το AI or Not αναγνωρίζει εικόνες που δημιουργήθηκαν από τους Stable Diffusion, MidJourney V4, DALL-E, GAN. Αν είστε καλλιτέχνης που πουλάει NFTs, η Optic σας καλύπτει και εσάς. Επεξεργάζεται 2TB νεοδημιουργημένων NFTs κάθε μέρα, η Optic μπορεί να ανιχνεύσει τυχόν αντιγραφές και να προστατεύσει τους δημιουργούς web3 από πιθανή απάτη με NFTs.

Η Optic σας επιτρέπει επίσης να το κάνετε μέσω ενός bot στο Telegram. Η επέκταση Chrome είναι επίσης διαθέσιμη, αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για τους δοκιμαστές beta.

Εάν πρέπει να επεξεργαστείτε μεγάλο αριθμό εικόνων, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το Optic για API και να το ενσωματώσετε στην πλατφόρμα σας. Η Optic υπόσχεται ακρίβεια 98,9% για το API ανίχνευσης πολυμέσων που δημιουργείται με τεχνητή νοημοσύνη, αλλά σημειώστε ότι χρειάζεται ακόμη να τελειοποιήσει τα αποτελέσματα της ανάλυσης για το πιο πρόσφατο Midjourney 5.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

AI Apps

Πηγή:

DIYPhotography

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!