Το Photomator 3.3 έχει έναν ισχυρό νέο browser αρχείων


Το Photomator 3.3 έχει έναν ισχυρό νέο browser αρχείων

Η Pixelmator ανακοίνωσε μια σημαντική ενημέρωση για το Photomator, τη δημοφιλή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Mac, iPhone, iPad και Vision Pro.

Το Photomator 3.3 περιλαμβάνει έναν ισχυρό νέο περιηγητή αρχείων που βασίζεται στην αρχική λειτουργικότητα του macOS, υπόσχοντας μια γρήγορη και βολική εμπειρία περιήγησης και επεξεργασίας φωτογραφιών, ανεξάρτητα από το πού αποθηκεύουν οι φωτογράφοι τα αρχεία τους.

“Ένα από τα πράγματα που οι χρήστες αγαπούν περισσότερο στο Photomator είναι πόσο ταιριάζει στο Mac,” λέει ο Simonas Bastys, ο κύριος προγραμματιστής στην ομάδα Pixelmator. “Και με την προσθήκη του ισχυρού περιηγητή αρχείων, είναι πλέον απλούστερο από ποτέ να περιηγηθείτε και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες όχι μόνο στο Mac, αλλά και σε εξωτερικούς δίσκους και υπηρεσίες cloud.”

Η Pixelmator δηλώνει ότι οι χρήστες μπορούν να εισάγουν “δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες σε δευτερόλεπτα” σύροντάς τις και αφήνοντάς τες στον νέο περιηγητή αρχείων Photomator. Οι επεξεργασίες συγχρονίζονται άμεσα με τις αρχικές φωτογραφίες χωρίς να δημιουργούνται διπλά αρχεία ή κατάλογοι, βοηθώντας τους φωτογράφους να κρατήσουν τις μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων τους οργανωμένες.

Οι χρήστες Mac με το Apple silicon μπορούν να απολαύσουν ανεξάντλητη ταχύτητα στο Photomator κατά την περιήγηση και επεξεργασία των εικόνων τους.

Ο νέος περιηγητής αρχείων Photomator περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών της εφαρμογής, όλα εντός του περιηγητή αρχείων.

“Οι χρήστες μπορούν άνετα να επεξεργαστούν φωτογραφίες που αποθηκεύονται σε διάφορες υπηρεσίες cloud όπως το Dropbox, το Box, το Google Drive και το Microsoft OneDrive, καθώς και σε SSDs, NAS ή κάρτες SD, με την ίδια ευκολία που τις επεξεργάζονται στο Mac τους. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία αποθήκευσης, η επεξεργασία φωτογραφιών είναι εντελώς μη καταστροφική, επιτρέποντας στους χρήστες να διατηρήσουν την αρχική φωτογραφία και να αναστρέψουν τις επεξεργασίες ανά πάσα στιγμή,” υπόσχεται η Pixelmator.

Οι χρήστες μπορούν να δουν εύκολα τις αλλαγές σε όλες τις συσκευές συγχρονίζοντάς τις μέσω του iCloud Drive. Όταν ανοίγετε επεξεργασίες από Mac στο iPhone και το iPad σας, θα πρέπει να παραχωρήσετε πρόσβαση φακέλων στο Photomator. Για να παραχωρήσετε την πρόσβαση, ανοίξτε μια φωτογραφία, επιλέξτε Δώστε πρόσβαση στο κάτω μέρος και, στη συνέχεια, ανοίξτε το φάκελο που περιέχει τη φωτογραφία. Αφού παραχωρήσετε πρόσβαση, θα μπορείτε να προβάλλετε τις τροποποιήσεις εντός του φακέλου στο μέλλον.

Το Photomator είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη από το Apple App Store. Στη δωρεάν έκδοση, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία επεξεργασίας της εφαρμογής και να αποθηκεύσουν έναν περιορισμένο αριθμό επεξεργασμένων εικόνων. Για απεριόριστη πρόσβαση, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν 4.9 δολάρια τον μήνα, 29 δολάρια τον χρόνο ή 120 δολάρια για μια μόνιμη άδεια. Το Photomator είναι συμβατό με συσκευές που λειτουργούν με iOS και iPadOS 16 ή νεότερη έκδοση για iPhone και iPad και macOS 13 ή νεότερη έκδοση για Mac.

Η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών αναδείχθηκε επίσης ως η Εφαρμογή της Χρονιάς για Mac τον περασμένο Νοέμβριο από την Apple.

Θα την βρείτε εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photomator pixelmator
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!