Instagram: Ήρθαν νέα χαρακτηριστικά στα Stories!


Instagram: Ήρθαν νέα χαρακτηριστικά στα Stories!

Το Instagram θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να αφήνουν δημόσια σχόλια σε Stories άλλων, τα οποία θα είναι ορατά για 24 ώρες.

Αρκετές είναι οι αλλαγές που κάνει το Instagram το τελευταίο διάστημα. Πολύ πρόσφατα παρουσίασε νέα εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν κείμενο και διαφορετικά layers σε φωτογραφίες. Δείτε εδώ περισσότερα για αυτό. Τώρα, ήρθε μια ακόμη προσθήκη και αφορά τα stories.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του Instagram μπορούσαν να στείλουν απευθείας μηνύματα σε οποιονδήποτε δημοσίευε ένα story και αυτά τα μηνύματα εμφανίζονταν στα εισερχόμενα (direct messages) του παραλήπτη. Τώρα όμως τα σχόλια στα Stories θα είναι ορατά και δημόσια σε όλους, όπως γίνεται δηλαδή και με τα σχόλια σε μια κανονική ανάρτηση στην πλατφόρμα.

Να αναφέρουμε ότι όπως και με τα story, έτσι και τα σχόλια θα εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Επίσης, οι χρήστες μπορούν ακόμα να επιλέξουν τη λειτουργία για απευθείας μηνύματα (όταν κάποιος σχολιάζει το story) ανάλογα με τις προτιμήσεις τους σε σχέση με τον κόσμο που τους ακολουθεί.

Οπότε, υπάρχει η επιλογή για ενεργοποίηση η απενεργοποίηση της λειτουργίας εμφάνισης των σχολίων δημόσια στα stories. Εάν είναι ενεργοποιημένο, οποιοσδήποτε έχει την άδεια να βλέπει ένα story (με βάση της ρυθμίσεις ιδιωτικότητας του χρήστη) μπορεί να δει και τα σχόλια, αλλά να τονίσουμε ότι μόνο αυτοί που είναι αμοιβαία followers μπορούν να αφήσουν ένα τέτοιο σχόλιο σε story. Όσο για το πώς θα εμφανίζονται, θα φαίνονται μικρές εικόνες από το προφίλ χρηστών που έχουν σχολιάσει κάτω από το εικονίδιο Story ενός ατόμου, επιτρέποντας στους followers να δουν ότι τα σχόλια μπορούν και επισυνάπτονται (πριν πατήσουν για να προβάλουν το Story).

Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri έχει σχολιάσει στο παρελθόν ότι τα Stories είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, που συχνά χρησιμοποιείται περισσότερο από τη δημοσίευση περιεχομένου στην κύρια ροή (αναρτήσεις εικόνων, βίντεο κλπ).

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram social media

Πηγή:

Petapixel
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!