Διέρρευσε η τιμή του DJI Air 3S;


Διέρρευσε η τιμή του DJI Air 3S;

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες για το επερχόμενο DJI Air 3S, έχουμε πλέον την τιμή του;

Όπως αναφέρει ο Jasper Ellens στο X (πρώην Twitter) η διαρροή υποδεικνύει ότι το πακέτο Fly More Combo θα έχει τιμή €1159.

Λεπτομέρειες της Διαρροής

Η εικόνα που κοινοποιήθηκε από τον Ellens δείχνει το drone DJI Air 3S μαζί με το χειριστήριό του. Η επικάλυψη κειμένου στην εικόνα αναφέρει “PRICE LEAK €1159”, υποδεικνύοντας την πιθανή τιμή για το πακέτο Fly More Combo του DJI Air 3S.

Ο Ellens σχολίασε στην ανάρτησή του: «Μόλις βρήκα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με την διαρροή τιμής για το #DJIAIR3S combo με RC-N3… μετά τη μετατροπή, θα είναι περίπου 1200 ευρώ.»

Πακέτο Fly More Combo

Παρόλο που δεν έχουν δοθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει το Fly More Combo, αυτά τα πακέτα συνήθως προσφέρουν επιπλέον αξεσουάρ όπως επιπλέον μπαταρίες, προπέλες και μια θήκη μεταφοράς. Η διαρροή σημειώνει ειδικά την παρουσία του χειριστηρίου RC-N3.

Υπάρχουν φήμες ότι το πακέτο Fly More Combo με το χειριστήριο DJI RC 2, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη, θα κοστίζει περίπου 1.325 ευρώ, σύμφωνα με τον Ellens.

Στρατηγική τοποθέτηση στην αγορά

Η διαρροή τιμής για το πακέτο Fly More Combo τοποθετεί το DJI Air 3S ως μία μεσαία επιλογή στη γκάμα της DJI. Αυτή η στρατηγική τιμολόγησης θα μπορούσε να το καθιστά ελκυστική επιλογή για τους λάτρεις της τεχνολογίας που επιθυμούν προχωρημένες δυνατότητες χωρίς να αναβαθμίσουν σε επαγγελματικά μοντέλα της DJI.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DJI DJI Air 3S drones Rumors
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!