Google Photos: Λανσάρει Νέα Εργαλεία Επεξεργασίας Βίντεο με AI


Google Photos: Λανσάρει Νέα Εργαλεία Επεξεργασίας Βίντεο με AI

Η Google ανακοίνωσε τη διάθεση νέων εργαλείων επεξεργασίας βίντεο στην εφαρμογή Google Photos, προσθέτοντας δυνατότητες που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη για να απλοποιήσει τη διαδικασία επεξεργασίας βίντεο.

Η ενημέρωση αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε εξελιγμένα εργαλεία επεξεργασίας και αυτοματοποιημένες δυνατότητες.

Σε ανάρτηση στο blog της Google που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η Rebecca V, υπάλληλος της Google, ανακοίνωσε την εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών στον επεξεργαστή βίντεο της εφαρμογής. “Αρχίζουμε να κυκλοφορούμε συναρπαστικές βελτιώσεις στον επεξεργαστή βίντεο μας, κάνοντάς το πιο εύκολο από ποτέ να επεξεργαστείτε τα αγαπημένα σας βίντεο, μετατρέποντας τα σε εντυπωσιακά κλιπ για να τα μοιραστείτε,” αναφέρει η ανάρτηση.

Η ενημέρωση φέρνει νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου trim εργαλείου που επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν τα βίντεό τους με βελτιωμένο έλεγχο, ώστε να επιτυγχάνουν ακριβείς περικοπές στο υλικό τους. Επίσης, προστίθεται ένα νέο κουμπί Auto Enhance που επιτρέπει την αυτόματη ενίσχυση χρωμάτων και τη σταθεροποίηση των βίντεο με ένα μόνο πάτημα.

Η νέα λειτουργία Speed δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ρυθμίσουν την ταχύτητα του βίντεο τους, είτε για να αυξήσουν τη δράση είτε για να δημιουργήσουν δραματικό slow-motion, επιτρέποντας έτσι πλήρη έλεγχο πάνω στον ρυθμό των βίντεό τους.

Επιπλέον, η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων προεπιλογών βίντεο που βασίζονται σε AI για συσκευές Android και iOS, οι οποίες βοηθούν τους χρήστες του Google Photos να δημιουργούν γρήγορα καλά επεξεργασμένα βίντεο με ελάχιστη προσπάθεια. Οι προεπιλογές αυτές μπορούν να περικόψουν αυτόματα το βίντεο, να ρυθμίσουν τον φωτισμό, να ελέγξουν την ταχύτητα ή να εφαρμόσουν εφέ όπως δυναμική παρακολούθηση του κύριου θέματος, ζουμ στην κύρια δράση ή slow-motion, με μερικά μόνο κλικ.

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης τη μετατροπή των προηγούμενα μικρών και ασαφών κουμπιών Mute, Enhance και Stabilize σε μεγαλύτερα, σαφώς ετικετοποιημένα κουμπιά, σύμφωνα με την αναφορά του Android Authority.

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση της Google, το Android Authority είχε αναφέρει την πιθανή κυκλοφορία αυτών των χαρακτηριστικών μέσω αναλύσεων APK. Η νέα ενημέρωση αποκαλύπτει ότι η Google συνεχίζει να ενσωματώνει την AI στην εφαρμογή Google Photos, με στόχο τη βελτίωση της επεξεργασίας και της εμπειρίας των χρηστών.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!