Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων για τη συνάντηση στο Υπουργείο!

Η κινητοποίησή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 30 Αυγούστου είχε ως αποτέλεσμα συνάντηση των φωτογράφων με στέλεχος του Υπουργείου.

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων αναφέρει με ανακοίνωση της:

Κατόπιν της επιτυχημένης Πανελλαδικής αποχής των φωτογράφων και τη μεγάλη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, κ. Μάνο Λογοθέτη, με την παρουσία του Αρχηγού Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, Σπύρος Διαμαντόπουλος, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σταμάτης Καταπόδης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας, Βασίλης Στάμος, η Ταμίας της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας, Βικτωρία Νακοπούλου, και ο Τόμπρος Στέλιος από τη Σπάρτη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ενώ υπήρξαν σημεία σύγκλισης στη συζήτηση για τα προβλήματα που προέκυψαν από την πρόσφατη τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του 2018.

Από την πλευρά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων εκτέθηκαν οι θέσεις του κλάδου και συνομολογήθηκε ότι το MyPhoto αποτελεί το εργαλείο που θα διευκολύνει την ομαλή έκδοση των νέων ταυτοτήτων.

Συμφωνήθηκε επίσης να γίνει μία τηλεφωνική επαφή την Παρασκευή, καθώς και πιθανή συνάντηση με τον Υπουργό στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!