Lomo’instant Wide, νέα instant μηχανή για μεγάλες εκτυπώσεις


Lomo’instant Wide, νέα instant μηχανή για μεγάλες εκτυπώσεις

Μπορεί ο φακός να έχει εστιακό μήκος 90mm, η εκτύπωση όμως γίνεται στο wide instant film της Fujifilm, Fujifilm Instax Wide Film και κάθε φωτογραφία έχει διαστάσεις 6.4 x 9.9 εκατοστά.

Η Lomo’instant Wide προσφέρει αυτόματο πρόγραμμα έκθεσης αλλά και manual προγράμματα, επιλογής διαφράγματος ανάμεσα από f/8 ή f/22 και ταχύτητες κλείστρου από Bulb μέχρι 1/30, ενώ έχει και ρύθμιση αντιστάθμισης της έκθεσης.

Διαθέτει Flash (13GN) και θύρα PC Sync για σύνδεση με εξωτερικό flash αλλά και τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένη ενεργοποίηση του κλείστρου, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο καπάκι του φακού.

Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει εικόνες πολλαπλής έκθεσης ή μακράς έκθεσης ή να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα 4 Gel διαφορετικού χρώματος.

Η Lomo’instant Wide εστιάζει από τα 60 εκατοστά και έχει υποδοχή για τριπόδι.

Λειτουργεί με 4 ΑΑ μπαταρίες και ο φακός της δέχεται φίλτρα των 49mm.

Η τιμή της Lomo’instant Wide είναι στα 199 ευρώ, ενώ υπάρχει και κιτ με 3 φακούς στα 239 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει ένα close-up φακό, ένα Splitzer και ένα υπερ-ευρυγώνιο φακό που έρχεται με το οφθαλμοσκόπιο του.

Θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του 2015 σε μαύρο, λευκό, καφέ ή βεραμάν χρώμα.

Lomo'instant Wide-2

Lomo'instant Wide-3

Lomo'instant Wide-5

Lomo'instant Wide-6

Lomo'instant Wide-4

Lomo'instant Wide-15

Lomo'instant Wide-14

Lomo'instant Wide-23

Lomo'instant Wide-1

Lomo'instant Wide-10

Lomo'instant Wide-7

Lomo'instant Wide-8

Lomo'instant Wide-9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Θα είναι διάθεσημη στην Ελλάδα και πιος θα την εισάγει ?
    Το φιλμ θα είναι και αυτό διαθέσιμο στη χώρα μας?

  • #
    1

    μπορείς να τη βρεις μέσω της ιστοσελίδας της Lomography

  • #
    1

    Καλημέρα και ήθελα να σας συγχαρώ για την σελίδα Σας!!
    Υπάρχει κάποια κριτική για αυτήν την μηχανή ; Και ποσό στοιχίζει το φιλμ;
    Ευχαριστω

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!